Gratis spreekuur
16453
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16453,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Gratis spreekuur

Iedere dinsdag kunt U terecht voor een gratis spreekuur. Komt de dinsdag U niet uit dan kan ook op een andere dag een afspraak worden gemaakt voor een eenmalig gratis gesprek van 30 minuten.

U kunt geheel vrijblijvend en kosteloos terecht met Uw vragen en problemen op het gebied van het familierecht , het asiel- en vreemdelingenrecht. U kunt op deze site onder rechtsgebieden bekijken voor welke onderwerpen U zoal terecht kunt. Een gesprek tijdens het gratis spreekuur duurt maximaal 30 minuten.

 

Belt U wel eerst even voor een afspraak , U krijgt dan een tijdstip waarop U direct aan de beurt bent, U kunt dan ook doorgeven welk onderwerp U graag wilt bespreken.

 

U kunt Uw wens om naar het spreekuur te komen ook via een e-mailbericht of door middel van het contactformulier op deze site doorgeven, U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging en tijdstip.

 

Telefoonnummer Advocatenkantoor De Jong : 0183-630090

e-mailadres:  info@dejongadvocaat.nl